MENÜ

Bakos Szilviával

Akikre büszkék vagyunk!

A pálcika ember már a múlté, a jelen az alkotásról és olykor-olykor egy-egy kiállításról szól.

A tanfolyamokon alapozták meg tudásukat, és ma már az álmaikat váltják valóra!

Példaképként álljon előttünk, hogy mertek szemlélet- és látásmódot változtatni, és a hétköznapi munka, család és egyéb feladatok mellett kitartóan időt szánni önmaguk fejlesztésére és a folyamatos gyakorlásra!

2016. május 5. Vonalba zárva - Generációk zenfirka kiállítás a debreceni Ifjusági Ház galérájában és nagy folyosóján.
Nagyon nagy érdeklődés kísérte a kiállítás megnyitót, hiszen legalább 100 fő érkezett 17.00-ra mindannyiunk meglepetésére és örömére. Csodaszép angyal hangján Balogh Vivien énekelt nekünk és mondott verset. Alig önthető szavakba, amit éreztem a rendezvényen: öröm, hála, meghatottság, tisztelet - csak úgy dióhéjban. Akiknek a gyönyörű rajzokat köszönhetjük: Bálint Levente, Csontos Ágota, Demeter Andrea, Demeter Fruzsina, Harcsa Henrietta, Katona-Komor Alexandra, Kátai-Szövetes Márta, Mező Erika, Nagy Fanni, Torma Judit, Török Péter.

     

 

 

2015. augusztus hónapban Debrecenben láthatták a munkáinkat az érdeklődők az Incognito Clubban az Eötvös utca és Rákóczi utca sarkán található szórakozóhelyen és kiállítótérben. A kiállítás résztvevői: Fejes Nikolett, Hegedűs Márton, Illyés Erika, Nagy Katalin, Szabó Bernadett, Szemerédyné Bálint Mónika, Vargyas Mária és 3 kép, amit én készítettem.

 

2015. tavaszán 150 képpel tartottunk kiállítást Szatmárnémetiben -a határ túloldalán. A kiállítók igencsak kitettek magukért, külhoni kollégáink nagy elismerését tudhatják magukénak. A kiállítás résztvevői: Fejes Nikolett, Hegedűs Márton, Nagy Katalin, Polgár Mária, Polgár Sándor, Szabó Bernadett, Vargyas Mária és néhány kép tőlem is látható volt.
Kiállítók Szatmárnémetiben

 

Vargyas Mária, Nagy Katalin, Potóczki Zsuzsanna és Szabó Bernadett kiállítása 2013. júniusában a Vasutas Művelődési Központ kiállító termében, Debrecenben

A négy lány koszorújában Vargyas Mária alkotásai Nagy Katalin alkotásai Potóczki Zsuzsanna alkotásai Szabó Bernadett alkotásai Vargyas Mária alkotásai előtt Potóczki Zsuzsanna, Nagy Katalin és Vargyas Mária a Kiállítás megnyitóján

 

Monica Keresztesi aki már több kiállításon is részt vett, és most már folyamatosan jelen van a szatmárnémeti képzőművészeti életben. Tiszta szívből gratulálunk a sikereidhez!

Monica Keresztesi Monica Keresztesi az alkotásai előtt A média is kíváncsi a munkáira

Hírek

 • Elmaradnak a rajzórák
  2020-03-16 13:10:53

  Felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt elmaradnak a rajzórák!

 • e-mail címem

  kreativrajzolas@gmail.com

 • telefonszámom

  +36 30 627 1177

Asztali nézet