Kreatív rajzolás
Bakos Szilviával!
Tanulj meg pár nap alatt rajzolni, festeni és gyűjts egy életre elegendő önbizalmat!

MENÜ

 Nyári számítógépes rajztanfolyamok gyerekeknek

A tanfolyamokon a gyerekek megismerkedhetnek a rajzolás és festés különböző technikáival és gyakorlati felhasználásukkal. A ceruza rajzoktól indulva, akvarell és temperafestéseken túl megismerkedhetnek a filctollakban rejlő hatalmas lehetőségekkel is.

Megismerjük, hogyan hozhatunk létre 3D illúziót a papíron, milyen technikákkal árnyékolhatjuk a vonalrajzainkat, hogyan használjuk az ecsetet festéket, hogy igazán szép festményt hozzunk létre.

A reggeleket egy közös ráhangolódással, elcsendesedéssel kezdjük, amivel felkészülünk az előttünk álló napra. Minden nap az elköszönés előtti egy órát azzal töltjük, hogy áttekintjük, mi is történt aznap, ezzel keretbe foglalva a napunkat.

A tanfolyamok reggel 8 órakor kezdődnek, és délután 16 óráig tartanak.

Minden tanfolyam tematikus. Egy adott témakört járunk körül. Azokat a témákat, melyekkel kapcsokatban a legtöbb kérdés merült fel a tanév közben tartott rajzszakkörökön.

A tanfolyamon egy-egy alkalommal maximum 10-12 fő vehet részt, tehát kiscsoportos foglalkozásról van szó, mely lehetőséget ad a személyre szabott tanulásra.

Előre bejelentkezés (legkésőbb a tanfolyam kezdete előtti hét hétfő) és helyfoglalás (foglaló 5.000 Ft, melyet a jelentkezést követő két napon belül kérünk utalni) szükséges.

A tanfolyamokra 10 éves kortól várjuk a diákokat.

Hírlevél
a megoldás, ha első kézből és azonnal szeretnél értesülni

a legújabb rajzolás, festészet, rajzrelaxáció időpontokról!

a megoldás, ha hasznos tippeket szeretnél kapni rajzolással
és festészettel kapcsolatban
Iratkozz fel most! 


Asztali nézet